top of page
IMG_4014.jpeg

Hey, mijn naam is Lore.

Van jongs af aan was ik gefascineerd door de kunst van het met de hand maken van ingewikkelde en fijn gedetailleerde stukken. Mijn passie voor vakmanschap, gecombineerd met mijn aangeboren vermogen om me zelfs op de allerkleinste details te concentreren, heeft me geleid op mijn reis om een goudsmid te worden.

Mijn reis in de wereld van goudsmeden begon met een diepgewortelde liefde voor werken met mijn handen. Ik voel me altijd aangetrokken tot de schoonheid van minuscule objecten. Het is mijn superkracht - een onwrikbare focus op de kleinste elementen waardoor ik unieke sieraden kan creëren die resoneren met jouw unieke stijl en verhaal.

Wat me onderscheidt, is mijn toewijding aan een persoonlijke benadering. Elk sieraad dat ik maak, is niet zomaar een product; het is een samenwerkingsreis. Ik koester de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, hun verhalen te horen en mijn ambacht te gebruiken om hun essentie in tastbare vorm vast te leggen. Het maken van op maat gemaakte sieraden gaat niet alleen over materialen; het gaat om het creëren van een diepe persoonlijke connectie tussen de drager en hun sieraad.

Als een klassiek opgeleide goudsmid maak ik gebruik van eeuwenoude technieken die de kwaliteit en duurzaamheid van elk stuk waarborgen. Ik gebruik alleen de beste materialen, omdat ik geloof dat schoonheid en duurzaamheid hand in hand moeten gaan. Bovendien heeft mijn achtergrond in industrieel productontwerp me de tools gegeven om moderne machines en technieken met uiterste precisie te gebruiken.

Perfectionisme is mijn leidraad, maar mijn passie is om sieraden te vervaardigen die niet alleen het oog verheugen, maar ook een gekoesterd deel van jouw levensreis worden. Elk stuk dat ik creëer, getuigt van mijn toewijding aan uitmuntendheid en de vreugde die ik vind in het maken van sieraden die geluk en verbinding brengen.

Dus, of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakt stuk of gewoon wilt kletsen, ik ben hier, altijd klaar voor een gesprek. Jouw verhaal is mijn inspiratie, en ik kan niet wachten om deel uit te maken van jouw unieke reis.

bottom of page